Löytyykö muita "bookcrossareita"? www.bookcrossing.com

Bookcrossingissa on parasta kirjojen etsiminen, löytäminen ja erikoisten lukukokemusten hankkiminen! Siinä tulee lukeneeksi kirjoja, joita en koskaan ajatellut lukevani. Uusia kavereitakin toiminnan kautta on löytynyt ja on kiva keskustella samanhenkisten ihmisten kanssa.

Toiminta:
Bookcrossing on kirjojen jakamista muiden kanssa. Rekisteröit kirjan (oman kirjan, alesta ostetun, kirjaston poistomyynnistä...)www.bookcrossing.com - sivustolla, saat sille oman tunnistenumerokoodin, jonka liität kirjaan, vapautat kirjan jättämällä sen esim. juna-asemalle, kouluun, ravintolaan, puiston penkille... Joku toivottavasti löytää kirjan, ottaa sen mukaansa ja ilmoittaa samaisella sivustolla, että on löytänyt kirjan, myöhemmin lukenut kirjan ja vapauttanut sen eteenpäin. Itse voit myös löytää kirjoja joko aivan sattumalta tai sitten "kirjaseurannan" kautta (palvelu lähettää sähköpostiisi viestin, kun valitsemallasi kaupunkialueella on vapautettu kirja). Vapautettuja kirjoja on kiva käydä metsästämässä, koska et välttämättä ole ainoa, joka kyseistä kirjaa havittelee itselleen. Nopeat elävät!
Jos itse saat kirjan käsiisi, käyt sinä vuorostasi ilmoittamassa bookcrossing.comissa löydöstäsi, ja luettuasi arvostelun ja mahdollisesta eteenpäinvapautuksesta.
Vaihdat siis kirjoja ja annat muille hyviä lukumahdollisuuksia, kuten hekin antavat siulle. :)

Halusin esitellä tämän kivan harrastuksen. Toivottavasti muutkin innostuvat.

Kokemuksia? Kivoja tarinoita?