Matkailijan.info > Keskustelu > Vapaa keskustelu > Harry Potter (kirjat) > Sivu 1

Harry Potter (kirjat)

Vastaa | Aloita uusi aihe Sivu 1/1 | Siirry sivulle: [ 1 ]
Vinya
Rekisteröitynyt käyttäjä
EI SPOILEREITA TÄHÄN TOPIKKIIN!

Tämän mukaansatempaavan kirjasarjan kuudes osa on tulossa suomeksikin pian, mutta onko teillä tietoa, että milloin? Englanniksi se tuli heinäkuussa (Harry Potter and the Half-Blood Prince).

Tähän topikkiin voi kirjoitella Harry Potter-kirjoista. Kertoa mielipiteitä (toivottavasti ette vain listaa, että "jee, on se hyvä!" vaan myös perustelette kantanne), kysyä kysymyksiä ja keskustella muutakin. Elokuville voisi aloittaa toisen topikin, niin ei mene elokuvat ja kirjat sekaisin. :)

Itse en toistaiseksi kirjoita tämän enempää, koska olisi niin paljon sanottavaa. :)
Vastaa lainaamalla
Vinya
Rekisteröitynyt käyttäjä
Tietenkin miullakin on jo uudempaa tietoa ja "Harry Potter ja Puoliverinen prinssi" ilmaantuu 16.3.2006.

Mie hullaannuin Pottereihin joskus neljä vuotta sitten ja kieli pitkällä odottelen vain uusia osia (tässä tapauksessa viimeistä osaa). Nyt en malttanut odottaa suomennosta vaan luin joululomalla kuudennen Potterin englanniksi ja loistavahan se tietenkin oli! Hieman turhan pitkästi asiat kerrottu ja venytelty, mutta tärkeää tietoa kuitenkin pitkin kirjaa. Loppu oli järkyttävä ja jatkosta on hurjat spekulaatiot käynnissä. :)

Yleisesti ottaen Potterit ovat hyvää viihdettä, ne ovat helppolukuisia ja tykkään valtavasti Rowlingin kirjoitustyylistä ja hahmoista. Lukiessa tuntuu kuin olisi kotonaan ja niitä lukee mielellään toistekin. Hassua huumoria, jänskiä juonenkäänteitä ja hienot kuvailut!

Tylypahkan taikaa. <3
Vastaa lainaamalla
Vastaa | Aloita uusi aihe Sivu 1/1 | Siirry sivulle: [ 1 ]