Matkailijan.info > Keskustelu > Terveys ja turvallisuus > Yleinen hyvinvointi ja tuvallinenolo > Sivu 1

Yleinen hyvinvointi ja tuvallinenolo

Vastaa | Aloita uusi aihe Sivu 1/1 | Siirry sivulle: [ 1 ]
Vieras
Vieras
Yleinen turvallisuus on jokaisen matkustajan yhteinen asia.
Koska kuljetaan laiteella joka kulkee yli 5 kilomerrissä 12.54 kilometriä on lakikorkeus lennettäessä vaikkapa Denveriin - Franfurtista.
Koneena Lufhantsan 330-451 tyypin laajarunkokone.
Matkaat vieraaseen maahan,jossa et ole aijemmin käynyt.
Muita että sinulla tulee olla matkustaja lupa,erääläinen Sengenvaltioden viisumi passin mukana lentokentälle mennessä.
Matkustajaluvan lisäksi sinulla pitää olla vielä matkatavaravakuutus Pohjolan vakuutus ja siinä samassa paprussa myös saisarvakuutus matkustettaessa esim.Philadeffiaan.
Mukana myös lennolla pahoinvoitia estävät tapletit kuten Pontfan 10 milligramman tapletit.
Se pitää ottaa tuntia ennen koneeseen nousua,näin säästyt inhottavalta kiusalta lennon aikana.
Ota uusi kun 12 tuntia kulunut lähdöstä,vaikka lentokoneessa,jotta matkaat pahoinvoimatta perille asti,vaikkapa Tallahaseehen.
Olen kuulut että joka neljäs sairastuu matkapahoinvointiin lennon aikana.
Valitettavasti myös astronautteissakin on näitä henkilöitä.
Myös lentomatkustajissakin on niitä joilla tulee ensin sairaalloisen hyvä olo kunnes mennään juosten koneen käytävää vessa.
Olen yksi tämän kohtaloksi joutunut henkilö,se tapahtui 6.3.2005 Naganosta paluun yhteydessä,kone oli SAS:n ja olin tullut 4 tuntia tauvotta kohti Kööppenhaminaa eikä minulla ollut tuolloin mitää matkapahoinvointia helpottavia lääkkeitä,kuten esimerkiksi Ponstafen 10 millisiä estolääkkeitä mukana,ei myöskään Laaktaattejakaan.
Kerro oma tilanne lennonlla miten miloin olet voinut pahoin lentokoneessa?
Vastaa lainaamalla
Vieras
Vieras
Jos joka neljäs olisi lentokoneessa pahoinvoivana, ei penkkien varustuksista olisi poistettu yrjöpusseja vaan tehty penkkikohtaiset lavuaarit..
Itse en tunne ketään enkä koskaan koneessa nähnyt ketään, jota olisi matkapahoinvointi vaivannut.
Ainoa kerta itsellä, jolloin itsellä maha on kiertänyt, oli ensimmäisen Neuvostoliiton reissun paluumatkalla. Sanovat, että ensimmäisen Neukkumatkan jälkeen maha kestääkin sitten jo mitä tahansa. En tiedä ajaako Venäjänmatka samaa asiaa.

Ainoa, mitä olen pitkillä lennoilla tarvinut on vessapaperiarkki. Sen kun jakaa kahtia ja mussuttaa suussaan purkaksi, saa ehdottomasti parhaat korvatulpat. Ei hierrä eikä kierrä, Ei satu eikä aiheuta tulehdusta tai yletöntä vaikon eritystä. Ja vaimennus on vähintään 30 dB parempi, kuin missään superlonitulpissa.

Muu perusvarustus on Spork, Burana, palasokeria, nenäliinoja, purkkaa, GPS-loggeri ja kirja. Pitkillä matkoilla tietenkin myös vastamelukuulokkeet ja nippu sovittimia. Pieni tieska olisi mukava, mutta markkinoilla ei taaskaan ole kuin pingispöydän kokoisia.
Vastaa lainaamalla
Vastaa | Aloita uusi aihe Sivu 1/1 | Siirry sivulle: [ 1 ]