Voi miten ihanaa


Osta lippu.
Ajattele miten mukavaa,kun näkee maan toisellaisesta persvektiivistä.
Nautit mukavasta kyydistä,kuulet vaimeaa ääntä koneen rungon läpi,siipien alta tulevan kohinan ja koneen äänet suihkumootterieden viedessä sinua vakaasti eteenpäin.
Suljet silmäsi ja vaivut uneen kuulet ilmanvaihtolaiteen kohinan koneen moottoreiden viedessä konetta matkalla eteenpäin,niiden kehräävä ääni saa sinut uneliaaksi.
Ilmakuoppa saa voimakkaan vognahduksen aikaan säikähdät ja heräät katselet ympärillesi ja kone vain jatkaa kulkuaan,mutta lento ei vielä päätyy.
Laskeutumiseen on aikaa vielä kahdeksan tuntia.
Lipussasi on merkitty määränpääksi Rio De Saneiro Brasillia olet matkalla Etelä-Amerikan mantereelle. Herättyäsi saat maittavan lentokoneaamiasen lentävässä siivin varustetussa yksikerroksissa nelimoottorisessa lentävässä hotellissassi.
Katselet monitoria lentokoneen lipuessa kohti kentää,istut mukavasti vöissä koneen keskivälissä siiven etupuoleisessa matkustamon osassa.
Kuulet kuinka iso kone mylvii kuin dinosaurus taistellssaan toista kokoistaan vastaa.
Lentokone tärisee ja vaapuu lennonvakausjärjestelmä pitää koneen vakaana vaikka sen siivet hakkaa vimmatusti ilmaa konee moottorit huutaa ja pian kone koskettaa maata kuuluu vongahdus ja korvia huumaava pauhu tyyntyy kuulet vain moottorien vaimean hurinan ja kiitorataa myöden rullautuvien renkaiden vogkunan ja nyt kone kääntyy portille ja pääset ulos rapakon takana kaukana kotoa.
Tämä kone oli sinun hotellisi kaukana kotoa yhden yön yli sen aikaa kun matkasit Rio De Saneiroon Brasilliaan.
Lentosi kesti kaikkiaan neljäkymentäkaksi tuntia ja viiskytminuuttia välilaskuneen päivineen.